Kyläyhdistyksen kiinteistöt

Molemmat kyläyhdistyksen kiinteistöt sijaitsevat Valssimyllyntiellä, kylän keskustassa.

 

 

Seuratalo

KOKO_seuratalo_sisä

Taloa käytetään nuorten toimintaan, kokouksiin, liikunnallisiin harrastuksiin ja juhliin. Seuratalolla on pelattu sählyä, harrastettu potkunyrkkeilyä, zumbattu ja vietetty lapsille tarkoitettua kyläiltaa. Kyläyhdistys järjestää vuosittain teemalounaita Seuratalolla. Usein siellä järjestetään myös häitä, pikkujouluja ja muita merkkipäiviä. Taloon mahtuu n. 200 ihmistä. Eteisessä on narikka. Ruokailupaikkoja on 120 hengelle. Näyttämö. Vuokraa juhlatila maaseudulta, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja puolen tunnin matkan päässä Kouvolasta.

Seuratalon keittiöön on 2014 valmistunut perusteellinen keittiöremontti. Keittiössä on hyvät varusteet, kuten laitoshella, kiertoilmauuni, jääkaappi, kahvinkeitin ja ammattilaistiskikone.

Vuokraa Seuratalo erilaisiin juhliin, kuten hääjuhla, syntymäpäiväjuhla, valmistujaiset, ylioppilasjuhlat tai rippijuhlat. Tilaa voi käyttää ympäri vuoden.

 

Osoite:

Valssimyllyntie 15

07830 Pukaro

 

 

HUOM! 

Seuratalo ja Valssimylly sijaitsevat kivenheiton päässä toisistaan, joten tiloja voi vuokrata yhdessä esim. häihin, jolloin ruokailu tapahtuu Seuratalolla sisätiloissa ja ilta jatkuu tansseilla Valssimyllyllä.

 

 

Seuratalo ulkoa

 

 

Valssimylly

KOKO_ValssiKatettu tanssilava, jonka huippukausi oli 1960-luvulla, jolloin Valssimyllyn lavalla esiintyivät kuuluisimmat suomalaiset artistit.

Valssimylly on peruskorjattu Pukaron VPK:n 50-vuotisjuhliin 1998. Viime aikoina kesäisin on järjestetty useita tansseja. Valssimyllylle mahtuu noin 600 henkilöä.

Paikkaa vuokrataan myös halukkaille, tiedustelut kyläyhdistykseltä.

 

 

DSCN2574DSCN2557DSCN2579

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue: Loviisan Sanomien juttu vuodelta 2012

Facebook